Winkelmand
Contact
073-1234567
Larenweg 48
P.O. Box 3346
5203 DH 's-Hertogenbosch
The Netherlands
k.v.k. 16070573
Btw: NL 8022 60 792 B.01

Cadeautip vaderdag

Cadeautip vaderdag

Road Guitar Luke

Muziek sokken

GI.JOE

Lange herensokken

Red Sun

Op funky wijze wordt de reisfoto op deze sok gecombineerd met de cartoon. Dit paar sokken heeft een zacht voetbed, platte teennaden en is gemaakt van een zachte katoenmix.
We like!

Dankzij de rustige print en de lichte kleuren is dit dé perfecte sok voor een casual outfit. Ook leuk onder een denim short. De platte teennaden en verstevigde zool zorgen voor extra draagcomfort voor jouw voeten.

Op dit paar sokken prijkt een typisch Chinees landschap. Simpel en sereen met een subtiele rode touch. De stretchy katoenmix en licht versterkte zool zorgen voor een fijne pasvorm. Ni Hao!

Cadeautip vaderdag – hippe sokken van XPOOOS voor je vader

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je pa? Ik geloof dat je het gevonden hebt. Onze hippe sokken collectie is geschikt voor jong en oud. Geschikt voor mannen met lef en eigenheid. Dare to be different. Dare to be yourself.

Verras je vader met een leuk paar sokken voor vaderdag!

Cadeautip mannen

Aztec

Sokken met print

Classic Cars

Bijzondere sokken

Dragon

Stoere sokken

Wij zijn gek op printjes dus dit Azteekse motief staat voor ons met stip op één. Inspector gadget geeft de sokken een geinige twist en de rustige kleuren zorgen voor een goede balans. Het zachte katoen zorgt voor een ulta-comfy draaggevoel.

Heeft je vader een zwak voor oldtimers? Een goede reden om dit paar aan zijn sokkencollectie toe te voegen. En comfortabel dat ze zijn! Maar wat wil je met zacht, soepel katoen, platte teennaden en versterkte teen- en hielzones.

In de westerse wereld worden draken vaak afgeschilderd als bloeddorstige wezens. In Azië worden ze juist beschouwd als goedaardige beesten die geluk brengen. Vandaar deze geluksdraak op dit paar sokken.

Wil je jouw vader sokken van XPOOOS cadeau doen?

Geef je je vader elk jaar weer een standaard cadeau?

Wil je dit jaar iets creatievers en originelers geven voor vaderdag?

Bestel voor hem een paar sokken van XPOOOS. Succes guaranteed!

 

Heb je vragen over ons verzend– en bestelproces?

Of wil je meer informatie over onze producten ontvangen?

Neem eenvoudig contact met ons op. Klik hier voor onze contact- en adresgegevens.

Love life. Love socks. Love XPOOOS.

THE ART OF SOCKS