Winkelmand
Contact
073-1234567
Larenweg 48
P.O. Box 3346
5203 DH 's-Hertogenbosch
The Netherlands
k.v.k. 16070573
Btw: NL 8022 60 792 B.01

Originele kerstsokken voor dames en heren

christmas

Hét originele kerstcadeau

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een geschikt kerstcadeau te vinden. Een kerstcadeau waar je iemand écht blij mee maakt en niet zo’n standaard cadeau als wijn, kaarsen of sokken. Of wacht eens even.. natuurlijk, sokken! Want de hippe sokken van XPOOOS zijn hét ideale kerstgeschenk voor je vrienden, je familie of voor je geliefde.

 

Sokken voorzien van een leuke, grappige of mysterieuze print. Allemaal geproduceerd van hoogwaardig en stretchy katoen. Onze sokken beschikken over een zacht voetbed en niet voelbare teennaden. Origineel, stijlvol én comfy dus!

 

Maak je kerstoutfit helemaal af met de originele kerstsokken van XPOOOS. Kerstsokken zijn natuurlijk een perfecte match met een foute kersttrui, maar zijn ook een leuke toevoeging aan je nette kerstoutfit tijdens het kerstdiner. En zoek je nog een leuk kerstcadeau? Dan zijn sokken natuurlijk altijd een goed idee voor onder de boom, of als cadeau voor een dobbelspel. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment dames en heren kerstsokken.

Hamster Wishes
Happy New Year 80ies
Angels in Snow

‘Held op sokken’ – Originele kerstsokken voor dames en heren

Onze originele kerstsokken zijn niet geschikt voor de spreekwoordelijke ‘held op sokken’.  De drager van de sok heeft namelijk een tikkeltje lef in  ich, gecombineerd met een bak vol eigenheid. De sokken zijn expressief en onderscheidend en zeggen echt iets over de mensen die het dragen.
Zij zijn open-minded en durven te mengen, te matchen, te verkennen en te experimenteren.

 

Bij XPOOOS ben je aan het juiste adres voor geprinte dames en heren kerstsokken. Met onze feestelijke sokken val je op tijdens je kerstborrel op je werk, het kerstdiner thuis of kom je in de december maand al helemaal in de feeststemming. Naast dat je écht de show steelt met het design van onze kerstsokken, profiteer je ook nog eens van de hoge kwaliteit van onze producten. Bij alle sokken van XPOOOS zijn de drie O’s erg belangrijk: original, outstanding en out of this world. Ons ruime assortiment biedt kerstsokken voor zowel mannen als vrouwen. Loop jij binnenkort rond op onze kerstsokken met prints zoals ‘Be good or I will text Santa’ of ‘Santa who?’.

 

Life is toort to wear boring socks!

Dear mr. Dear
Be Good
X-Mas Luke
Santa Who?
Busy Santa

Kerstsokken: het perfect cadeau voor onder de boom

Kerstsokken zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook het perfecte cadeau voor onder de boom. Met hippe kerstsokken zal je iedereen blij maken. En ook het prijskaartje van onze sokken maakt het erg aantrekkelijk om ze cadeau te geven, ze beginnen namelijk al vanaf € 9,95 euro. Waar wacht je nog op?

Kerstsokken kopen bij XPOOOS

Heren en dames kerstsokken bestel je gemakkelijk in onze webshop. Profiteer online van onze voordelen zoals geen verzendkosten bij een bestelbedrag boven de € 30 euro, snelle wereldwijde levering en een uitstekende service.

Wil je meer weten over onze sokken, of heb je een specifieke vraag over je bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

Love life, Love socks, Love XPOOOS!

THE ART OF SOCKS