Winkelmand
Contact
073-1234567
Larenweg 48
P.O. Box 3346
5203 DH 's-Hertogenbosch
The Netherlands
k.v.k. 16070573
Btw: NL 8022 60 792 B.01

Origineel sinterklaascadeau van XPOOOS

Grappige sokken

Origineel Sinterklaascadeau:

“December, de maand van de sinterklaas-en kerstcadeaus,

denk dit jaar eens wat meer out of the box.
En ga voor de originele sokken van XPOOOS,
because life is too short to wear boring socks!”

Oké, toegegeven: sokken als sinterklaascadeau. Dat klinkt niet gelijk als het meest originele sinterklaascadeau. Maar dat is het wel! Wij zijn erin geslaagd om een alledaags product, namelijk sokken, te veranderen in een opvallend en kleurrijk item. Een levensstijl – zo zou je het beter kunnen omschrijven. Met de hippe sokken van XPOOOS laat je écht je eigen stijl zien. Je beschikt over een tikkeltje lef en een bák vol eigenheid. Niet geschikt voor de spreekwoordelijke ‘held op sokken’ dus.

 

O’s in XPOOOS!

What’s in a name? XPOOOS staat voor Original, Outstanding en Out of this world! Dit zie je terug in onze karakteristieke collectie aan sokken. In de webshop vind je altijd een paar dat bij je past. Letterlijk én figuurlijk. Qua stijl én qua maat. Voor de herensokken is er keuze tussen twee maten, namelijk: maat 39 t/m 42 of maat 43 t/m 46. Voor de vrouwensokken geldt: one size fits all.

De sokken beschikken over een zacht voetbed en niet voelbare teennaden. Allemaal geproduceerd van hoogwaardig en stretchy katoen. Origineel, stijlvol én comfy dus!

 

Hét originele sinterklaascadeau van 2017!

Wij hebben onze collectie zorgvuldig samengesteld met de meest hippe en trendy dames- en herensokken. Een ideaal sinterklaascadeau voor de liefhebber, die nét dat extra detail aan zijn of haar outfit wil toevoegen. Onze sokken geven letterlijk extra kleur aan je leven. Het leven is al serieus genoeg!

 

Origineel Sinterklaascadeau XPOOOS bestellen

Je kan jouw sokken direct bestellen via onze webshop. Heb je vragen over onze sokken of over ons merk? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je hier.

 

Hasta la vista!

Love life, Love socks, Love XPOOOS!

THE ART OF SOCKS